Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csapatépítő vízitúra, csapatépítés és vízitúra Gemencen

gemenc-vizitura_12.jpgCéges vízitúra, céges csapatépítő vízitúra kapcsán, lehet, hogy
A) Ön tudja hány főre, pontosan milyen programot szeretne. Mi pedig adjuk a testre szabott ajánlatot.

B) Az is lehet, hogy Ön csak annyit mond: szeretnénk vízitúrával összekötve csapatot építeni. Mire mi elkezdünk kérdezni. Mi cél? Mikor? Hány fő? Kik a résztvevők? Adjunk mindenre kiterjedő ajánlatot? Szervezzünk meg mindent? Egyeztetünk és úgy lesz.

C) Végül az is lehet, hogy a kívánt programnak csak (egyik) eszköze a vízitúra, a feladat "igazi", szervezetfejlesztési értelemben vett csapatépítés. Az ilyen csapatépítés sokkal több mint egy vízitúra, a diagnosztikától az együttműködés- és vezetésfejlesztés, kommunikáció, teljesítményértékelés területekre is kitérő, "erősen" szervezetfejlesztési értelemben csapatépítések kapcsán az alábbi linket ajánljuk figyelmébe.  
http://www.mediacomm.hu/csapatepites/
Az utóbbi körbe tartozó csapatépítő vízitúrákat olyan túravezető vezeti, aki hétfőtől péntekig tréner, aki doktori disszertációját kompetenciafejlesztésből írta, vagy olyan kolléga, aki "civilben" HR-fejlesztési szakértő. 

Ajánlat: 
Ajánlatunkat és vállalási díjunkat a szolgáltatáscsomag, időtartam, létszám és a csapatépítésre vonatkozó szakmai igények alapján adjuk meg. (+36) 209 342 760 vagy gemencvizitura@yahoo.com