Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Díjak, egyéb költségek

Gemenci vízitúráink kedvezményes díjai (a túra előtt legalább 31 nappal történő visszaigazolt jelentkezés és fizetés esetén), valamint az utolsó 30 napban történő (visszaigazolt) jelentkezés és fizetés esetén fizetendő normál díjak július 1. és augusztus 20. között. A július 1. előtti és aug. 20. utáni túrákra egyedi ajánlatot teszünk.  

Kedvezményes díjak 1 nap 2 nap 3 nap
Felnőtt 6990 9990 12990
Gyermek 5990 7990 9990
Normál díjak 1 nap 2 nap 3 nap
Felnőtt 7990 10990 13990
Gyermek 6990 8990 10990
Felárak:
  • **iskolai kirándulások ideje (május második fele, júniusban a tanév előtti és tanév utáni 10 nap, kora őszi hétvégék) külön ajánlat szerint
  • ünnepek és többnapos munkaszünetek, pl. Húsvét, Május 1., Pünkösd, Augusztus 20.: 1000 Ft/fő/nap felár 
  • július, augusztus első fele és az augusztus 20-i hét: 2000 Ft/fő/nap felár, július utolsó hetében hétköznap: 2000 Ft/fő/nap
  • a részben vagy egészben pénteket vagy szombatot vagy vasárnapot tartalmazó vízitúrák: 1000 Ft/nap/fő felárral.
  • Last minute jelentkezés és/vagy fizetés: az indulás előtti 7 napban történő jelentkezés és fizetés, ill. a korábbi jelentkezés, de az indulás előtti 7 napban történő fizetés esetén a normál áron felül felár fizetendő, amely: 1000-3000 Ft/fő/nap.
  • Túrák szarvasbőgés idején: 2000 Ft/nap/fő felár
  • Súly-felár, ha a résztvevők testsúlya miatt nagyobb hajót kell adni, pl. ha egy két felnőtt, két gyermekből álló család súlya miatt 5-ös vagy 7-fős hajót kell adni, akkor a felár 1000 Ft/fő/nap
  • Egy adott időpontban több felár is lehetséges, pl. kiemelt időszakban hétvégén a kiemelt időszaki plusz a hétvégi felár is felszámításra kerül

Vízitúra díjak egyedi igényekre és az iskolaszüneten kívül: külön ajánlat alapján, a létszám függvényében

 
Árváltoztatás joga: fenntartjuk

Kedvezmény: pedagógusnak, edzőnek, szervezőnek, aki a legalább 10 fős csoport részére foglal a részvétel ingyenes.
 
Diákcsoport esetén a kísérő tanárok részvétele 10 diákonként ingyenes.

Szállásköltség: A sátorhelyek díja kempingenként változó, jellemzően 1.500 Ft/fő/éj plusz felnőtteknek IFA. Vendégházban szoba általában: 2.500-3000-3500 Ft/fő/éjszaka. Az apartmanok, panziók, wellness hotel díja 5-6-8-10-12.000 Ft / kétágyas szoba. 
 
Saját felszerelés: Aki nem igényel felszerelést (biztosítja magának a kajakot vagy kenut, mentőmellényt, evező lapátot), annak a vízitúra díja a feltüntetett ár 75%-a.
 
 
Egyéb díjak:
i) Kerékpár bérleti díjak 3500 - 4500 Ft/ nap/ kerékpár a bicikli fajtájától függően, a kerékpár bérlethez a kölcsönző (mi is béreljük a bringákat) 5000 Ft kauciót fog kérni (ezt ott és akkor majd készpénzben nekik kell fizetned). 
ii) házi állatok közül kizárólag jól idomított, barátságos és fegyelmezett kutya szállhat kenuba. A kistestű kutyák után fizetendő díj 3000 Ft/nap/kutya, a "normál" kutya után a gazdák díja fizetendő. Egy kenuban max. 2 kutya "utas" lehet. Kérjük, hogy kutyás vendégeink a kutyusról egy friss fotót küldjenek. Kizárólag a fotó alapján előzetesen írásban engedélyezett kutya hozható, és a kinyomtatott  engedélyt a túravezetőnek be kell mutatni. 
iii) coaching, egyéni foglalkozás: 15.000 Ft/nap, 10.000 Ft/ fél nap.
Minden, a fél napot el nem érő coaching, ill. egyéni foglalkozás esetén is - az időtartamtól függetlenül, tehát akár 10 perc egyéni foglalkozás / coaching esetén is - a fél napos minimál díj fizetendő. 
iv) a jelentkezés folyamatában eszközölt adminisztratív változtatások, kenuszám változtatás követésének adminisztratív és szervezési díja változtatásonként/változásonként 2000 Ft/nap/fő. A normál jelentkezési folyamathoz képest plusz ügyintézések díja, ide értve a téves utalások visszautalását: 2000-4000 Ft/fő/nap/ügyintézés, ill. 2000-4000 Ft-tal csökkentett összegben történik. 
v) A túravezető a te / ti / az Ön(ök) kenujában, mint kormányos: 12.000 Ft/nap. A kenuba beülő túravezető nem "sherpa", tehát az adott kenuban lévő túrázóknak is kell evezni. 
vi) Külön kenu: külön kenura vonatkozó kérés esetén vagy ha a merülés miatt külön kenut kell adni, ill. a nem 4-fős családok esetén az üres helyek díjának 50%-át ki kell fizetni. Pl. ha két fő utazik egy 5-személyes kenuban, akkor a három üres helyből másfél főnyi díj fizetendő. Ha három túrázó megy egy 5-ös kenuval, akkor a 2 üresen hagyott hely egyikét kell kifizetni. Transzfer: Bajáról Érsekcsanádra vissza az autókhoz 2000 Ft/ sofőr / transzfer. 
 

Átregisztrálási díj:
700 Ft/fő/nap. 
Villámlás, 4-es vagy annál erősebb szél, rossz vízállás, bizonyos esetekben áradás, bizonyos esetekben a kis víz esetén nem szállunk vízre vagy alternatív helyszínen szállunk vízre. A szemerkélő eső, egy kis szellő nem akadályozza a vízitúrát. 700 Ft/fő átregisztrálási díj előzetes fizetése esetén alternatív vízitúrát ajánlunk fel. 
Az átregisztrálási díj a túradíjjal együtt utalandó. Speciális esetekben az átregisztrálási díj a túradíj utalása után, de az eredeti túra kezdési időpontja előtt is utalható, ilyenkor az átregisztrálási díj 1400 Ft/fő/nap. 
 

Újrafoglalási és adminisztrációs díjak:
A helyek átadásának díja 700 Ft/fő/nap.
A többszöri adminisztrációt igénylő jelentkezések ügyintézések plusz díja: 500 Ft/fő/nap. Pótlólagos, tehát az első foglalás utáni szállásfoglalások és szálláslemondások intézésének adminisztrációs díja: 500 Ft/fő/foglalás, tehát egy 10 fős csoport 1 napos túrája esetén 5000 Ft vagy például 4 fős család 3 napos túrája esetén 4*3*500=6000 Ft. Ezen díj csak a ráfordított idő ellentételezése, ha mi foglaltuk a szállást, és a szállás díját is kell fizetni a szállásadó felé, azt annak összegében továbbhárítjuk a túrázó felé vagy a túrázónak közvetlenül kell utalnia a szállásadó felé. Egyéb adminisztrációk díja 500 Ft/fő/nap a túra napjainak száma függvényében.
 
 
 
Kajak
Korlátozott számban kajakkal is igénybe vehető a vízitúra, a kajakokat kérők plusz díja a vízitúra díján felül fejenként és naponta 2000 Ft. 
 
 
 
További túravezetők díja
Vízitúra árainkat egy túravezetővel számoljuk, de ha szükséges, további túravezetőket is biztosítunk. Az extra túravezetők díjára a létszám, a hely, az időtartam és az időpont alapján külön ajánlatot teszünk.
 

A túravezető mint kormányos a vendég kenujában 
A kormányosi feladatot is ellátó túravezető díjára a létszám, a hely, időtartam és az időpont alapján külön ajánlatot teszünk. 
 
 
A fizetendő díjban nincs benne a szállás, étkezés, biztosítás, közlekedés költsége 
A fizetendő díj csak a vízitúra díját (vezetett vízitúra, kenu, lapát, mellény) tartalmazza, azaz felénk csak a kenutúra díja utalandó, a szállás, étkezés díját majd helyben az adott szolgáltatónak kell fizetni. 
 
 
 
 
Hívjon (+36 209 342 760) vagy küldjön e-mailt!(gemencvizitura@yahoo.com). Jelentkezzen most!