Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AgroVIR

20190609_065544_resized.jpg2020. augusztus 28. gemenci, csapatépítő vízitúra az AgroVIR Kft. részére. 
 

 

 

Miért velünk? 
Gemencen még SOHA nem láttuk - pedig egymás mellett szállunk be - hogy nemes versenytársunk VALAHA megtanította volna normálisan a kenuzást. Ami - ráadásul csak a parton, és csak elméletben, és két perc (!) alatt - ezen a címen zajlik, az vicc. Pontosabban a legabszurdabb hazardírozás emberek életével.

Szóval. Látva derék konkurenciánk szakmai dilettantizmusát szerénytelenül kimondjuk.

Mi tudunk tanítani. Túravezetőink kenuzástanítást, olyan túravezetőtől tanultak, aki 20 éven tanított a felsőoktatásban, tréner és oktatásszakmai továbbképzéseket tart. 

 

gemenc-kenuzas-gemenci-evezes.jpgMi remekül és alaposan tanítjuk meg a kenu irányítását. Velünk nem frusztráció a vízitúra, mert a kenu nem arra megy, mint amerre akarod. 
Velünk megspórolod a tehetetlenség nyomasztó érzését, velünk nem szenvedni jössz.

Nem véletlen, hogy nálunk Gemencen a jelenleg Gemencen túrát vezető kollégák esetében a valaha előfordult borulások száma nulla. Ja, más csapatok boruló tagjait rendszeresen mentjük, mivel a túravezetőjük "valahol" van a nagy messzeségben. Példa. 2019. június 9-én versenytársunk túravezetője elvesztette (!) a túrázóit, hiszen életében először evezett be mélyen az erdőben a fák közé. 
Nálunk a túravezető nem egy pólóban evez, ugyanis mentőmellény nélkül LEHETETLEN menteni. Próbálj meg egy uszodában nem egy 70 kilós embert, hanem egy 5 (!) kilós súlyt úgy a víz fölé emelni, hogy csak lábtempóval úszol. Soroljuk? Nálunk van játékokba csomagolt szakmai ismeretterjesztés a vízitúráról.....

 


 

 

A csapatépítő vízitúra útvonalát a vízállás befolyásolja 

v90525-112432_moment-3-_moment.jpgGemenc mindig szépséges. Magas vízállás idején pedig - bocsánat az elfogultságért - a világ egyik legtutibb vízitúra-terepe. Hozzá csak a Szigetköz, a Tisza-tó, az Öreg-Túr, a Bodrogzug, a Rába, a Hernád stb. ....:)) fogható. A zöldár idején Gemenc hihetetlen lehetőség egy, a bodrogzugi ártér vízitúráit idéző, ugyanakkor sok szempontból párját ritkító lapátolásra, vagyis, egy überszuper ártéri evezésre. 

Gemenc-térségében sok szempontból Szigetköz-kaliberű öröm vár ránk. Gemenc Magyarország legnagyobb ártéri erdeje. Muszáj látni. Ehhez hasonló vízi világot túl sok helyen nem láthatunk. Amikor a Duna Gemenc környékén elönti az árteret, akkor nem csak a holt-ágakon, hanem bent az erdőben is barangolunk kenukkal. És Gemencre érdemes alacsonyabb vízállás mellett is jönni. Ugyanis tavasztól októberig mindig, elméletileg minden nap evezhetünk csodás fattyú- és holt-ágakon. 

 

gemenc-kenutura-gemenc-vizitura.jpgVagyis. Gemencen mindig az erdőben lapátolunk, de magas vízállás idején nem partok és a parti erdők között, hanem "bent" a fák között is kacskaringózunk. Gemenc ugyanakkor enélkül is agyament. Mi úgy fogjuk fel, hogy amikor "bent" a fák között is megyünk, az egyfajta extra bónusz a torta habján. 

 

 

 

Csapatépítő vízitúra Gemencnél: csodakenuzás a Vén- és Cserta-Duna vidékén

_mg_1140.jpgTalálkozás egyeztetett időpontban, ha elfogadják javaslatunkat, az első napon 8 óra 59-kor a résztvevőknek e-mailben elküldött helyen. Következik a felszerelés kiosztása és kenuzás majdnem legszebb része a kenupakolás. Szerencsére a vízre szállás helye a nagyon közelinél is közelebb van.... a hajók vízre tétele után a kenuzással most ismerkedőket kenus 'ördögökké' varázsoljuk BAJÁN. 

Amikor minden legénység "szuper", indulunk. 

 

Azonnal show time, a nagyon spéci Gemenc-hangulat, a Felső-Tiszára hajazó galériaerdők, és - magasabb vízállás idején - fák között kanyargásos evezés vár rád. 


20190609_142859_resized_1.jpgHa tudunk, attól függően, hogy mennyit örömködünk a fák között, 10-14 km-t teszünk meg az eszementen békés, ha csendben evezünk, és korábban lejönnek inni, szarvasos, vaddisznós, őzes, fekete gólyás és rétisasos Vén- és Cserta-Dunán és térségében. A tempó és a megállások függvényében 4-5 óra múlva leérünk az indulási pontra, amelynek közvetlen közelében parkoltak a nap során ingyen a kocsik vagy busz, ha busszal jött / jön a csapat. 

A csapatépítő vízitúra díja:

  • 380.000 Ft (max. 38 fő esetén)

 

Ezen céges csapatépítés esetén a szállás a Veránka-sziget üdülője. 

Opcionális vacsora utáni önismereti modul, alábbi tréningünk egy részét tartanánk meg:

http://www.mediacomm.hu/onismereti_trening/

 

Fontos: csapatépítő vízitúráinkon is a mentőmellény viselése kötelező.  

 

Opcionális, esti ön- és emberismereti modul díja:

  • 100.000 Ft (max. 35 fő esetén)

 

Jelentkezés a gemenci csapatépítő vízitúrára 
Jelentkezés a túrára a www.gemenc-vizitura.hu honlapon olvasható tudnivalók, szerződési és részvételi feltételek elolvasását követően, az innen letölthető jelentkezesi-lap-2019-gemenc.doc kitöltés után visszaküldésével (e-mail: gemencvizitura@yahoo.com). Fontos! A jelentkezési lapra adatvédelmi okokból elég a résztvevők keresztneveit (pl. Mihály) beírni. és a telefonszám, e-mail mezőket kérjük NEM kitölteni. 

 

A kenutúra díjának utalása: 

A jelentkezést követően előlegbekérőt küldünk és kérjük a csapatépítő vízitúra díjának (át)utalását. Az előlegszámlát a díj beérkezésekor állítjuk ki, majd a teljesítést követően küldjük a (nullás) végszámlát.